Home

Foto's

Over ons

Contact

De Verticale Tuin

 

'De Verticale Tuin' op de Woon&Tuindag in Vianen  ·  Gratis bezorgen bij aanschaf op de Woon&Tuindag!

 

Over ons

De ontwerpen zijn ontstaan omdat onze zoon een biologische moestuin wilde hebben, maar zijn moeder geen ruimte wilde missen van de door haar ontworpen tuin. Een aan de tuin grenzende muur op het zuiden leende zich bij uitstek om extra tuin te creëren door haar in lagen boven elkaar te gaan maken. Daarna ontstonden er vanzelf meerdere ideeën. Zo is “de verticale tuin” geboren.

Vanwege de eenvoudige bewerking van hout en mijn ervaring met houtbewerken, lag het voor de hand om de verticale tuin van hout te maken. Om verantwoord met het milieu om te gaan zoek ik naar gebruikt hout en geef het daarmee een nieuw leven.

Het aardige van “de verticale tuin” is dat je je fantasie er op los kan laten doordat je kan kiezen voor allerlei combinaties van groenten, kruiden, planten en woonaccessoires. Een balkon geeft al gauw ruimte om twee van mijn ontwerpen te plaatsen. Maar denkt u ook eens aan uw keuken; heerlijk toch om iedere dag verse kruiden te kunnen plukken. Misschien vindt u het wel mooi om een van mijn ontwerpen in de woonkamer te plaatsen en te vullen met planten en woonaccessoires.

Heeft u toevallig rugklachten, dan kunt u met deze ontwerpen nog lang en plezierig tuinieren.

J. Beyen

 

DeVerticaleTuin
Archimedesstraat 8
3401 JB IJsselstein, Utrecht
M 06-26130856
F 030-6888932
www.deverticaletuin.com
info@deverticaletuin.com

 

 
 
DeVerticaleTuin.com · Archimedesstraat 8 · 3401 JB IJsselstein, Utrecht · M 06-26130856 · info@deverticaletuin.com
Copyright © 2012-2013 DeVerticaleTuin.com · Webdesign De Groot 3D Design · Bijgewerkt 26 oktober 2013